Hirdetés

Tomb Raider - leépítés a fejlesztőnél

|

A Crystal Dynamics bejelentette, hogy a be nem jelentett IP-jének "átszervezése miatt" 12 dolgozójától meg kellett válnia.

Hirdetés

A Crystal Dynamics megerősítette, hogy "durván 12" dolgozójukat kellett elbocsátaniuk akik a jelenleg be nem jelentett IP-jükön dolgoztak.

A Crystal Dynamics nemrégiben bejelentette, hogy már "javában folynak a munkálatok" a Tomb Raider következő része körül, illetve már januárban hallottunk róla, hogy egy új IP-n is dolgoznak a fejlesztők. A mostani leépítés nem befolyásolja a next-gen Tomb Raider fejlesztését, hanem a titokzatos új cím körül rendezkedett a Crystal.

 

"A múlt héten született egy-két döntés nálunk, a Crystal Dynamicsnél, a másik projektünkkel kapcsolatban, ami miatt egyes szerepek feleslegessé váltak, a munkálatok átszervezése miatt" - olvasható a hivatalos közleményben.

A bejelentésre váró IP-ről egyelőre nem sokat tudunk, de a pletykák szerint hamarosan többet is elárul majd róla a cég. A Square Enix és a Crystal Dynamics biztosította róla az érintetteket, hogy mindent elkövetnek, hogy segítsék őket a továbbiakban és mi, itt a GameStarnál is sok sikert kívánunk nekik a jövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)