Hirdetés

Mindjárt kipróbálhatjuk a Tomb Raider II Unreal 4-es remake-jét

|

A Tomb Raider: The Dagger of Xian készítője hamarosan kiad egy demót, amiben megmutatja, mi mindent újított fel az 1997-es eredetiből.

Hirdetés

Korábban csak egy videón láthattuk az egyszemélyes rajongói projektet, ami az Unreal Engine 4 segítségével kölcsönöz modern külsőt a Tomb Raider II-nek. Hamarosan viszont a látvány mellett kipróbálhatjuk azt is, hogyan sikerült a játékmenet átültetése az új motorra.

Hirdetés

Szeptember 1-jén érkezik egy demó, ami nagyjából egy óra játékmenetet ígér és a kínai nagy falon játszódó pálya nagy részét játszhatóvá teszi. A Tomb Raider: The Dagger of Xian teljes változatát azonban nem érdemes fél lábon állva várni, hiszen ennek a demónak az eredeti tervek szerint nagyjából egy éve kellett volna megjelennie. Így valószínűleg a projekt mögött álló Nicobass nem tud annyi időt szakítani a Tomb Raider II remake-re, mint azt korábban tervezte. Mi persze így is rendkívül hálásak vagyunk neki.

Lara Croft sztorijának hivatalos folytatására pedig továbbra is várunk, hiába számítottak rá többen, hogy a gamescom alatt bejelentenek egy új Tomb Raider játékot.

Ti kipróbáljátok majd a rajongói remake-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)