Hirdetés

Tomb Raider: Underworld - Dzsungel és romok

|

Az évek múltával egyre szebbé váló Lara Croft aktuális kalandjából futott be néhány hangulatos, ám aprócska artwork.

Hirdetés

A Tomb Raider: Underworld már a széria harmadik olyan darabja, ami a Core Design helyett a Crystal Dynamics műhelyében készül. A csinos régésznőt kitaláló Toby Guard-dal megerősített csapat elnyerte a rajongók kegyeit, s ismételten régi fényében tündökölteti a videójátékok királynőjét. (Ejj, de kacifántosra sikerült ez a mondat.)

Tomb Raider: Underworld - 32. kp Tomb Raider: Underworld - 31. kp Tomb Raider: Underworld - 30. kp Tomb Raider: Underworld - 29. kp Tomb Raider: Underworld - 28. kp



Az Underworld alcímű epizód a Legend történetét folytatja, vagyis Lara, Excaliburral felszerelkezve igyekszik meglelni Avalon szigetét, ahol talán viszontláthatja rég elveszett édesanyját. A kulcsot a maja naptár egyik ötnapos periódusa jelenti, amikor megnyílik az alvilág kapuja, s elmosódik a világokat elválasztó határvonal.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)