Hirdetés

Tömeges tisztogatást végeztek a Call Of Duty: Modern Warfare-ben és a Warzone-ban

|

Az Activision illetékesei több mint 200 ezer (!) csalótól szabadultak meg a két játékban azok megjelenése óta.

Hirdetés

Tegyenek bármit is a renitens játékosok megfékezésének érdekében, sajnos borítékolható, hogy amíg lesznek multiplayer FPS-ek, addig bizony csalók is garázdálkodni fognak bennük. Nem képez kivételt ez alól a Call Of Duty: Modern Warfare és a Warzone sem, valószínűleg ti is tudnátok mesélni olyan kellemetlen meccsekről, amelyek során belefutottatok egy vagy több csalóba. Pedig az Activision és a fejlesztők láthatóan nem veszik félvállról a kérdést. 

Most például arról számolt be hivatalos Twitter-oldalán az Infinity Ward, hogy összesen már több mint 200 ezer csalót dobtak ki a Call Of Duty: Modern Warfare-ből és a Warzone-ból - ehhez a számhoz ezen a héten is egy nagyobb banhullám járult hozzá, de így is elszomorító adat a morálisan silány létformák jelenségének nagyságát illetően. Az illetéktelen eszközökhöz folyamodó játékosok egész accountjuknak búcsút inthettek. 

Hirdetés

Az Infinity Ward zéró toleranciát hirdetett, azaz nincs bocsánat, nincs második esély, ha valakit csaláson kapnak, akkor egyből lecsap a banhammer. A fejlesztők azt is elárulták, hogy új biztonsági frissítésekkel szeretnék még inkább mentesíteni a csalóktól a játékaikat - pontos részletekkel nem szolgáltak, ami talán nem is baj, mert így az illegális megoldásokat alkalmazó nethuligánok sem tudnak előre felkészülni. 

A Call Of Duty: Modern Warfare hatodik szezonja egyébként épp a napokban startol el, tegnap este pedig a következő epizód, Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies módja mutatkozott be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)