Hirdetés

A Total War: Three Kingdoms lett a review bombing következő áldozata

|

A rajongók látványosan hangot adnak az elégedetlenségüknek.

Hirdetés

A Total War: Three Kingdoms kapcsolódó fórumain és a Steam oldalán is rohamosan érkeznek a negatív kritikák a játékra, miután kiderült, hogy a fejlesztőcsapat teljesen megszünteti annak támogatását, és sem további kiegészítők, sem javítások nem fognak már érkezni.

A 2019-ben kiadott Three Kingdoms hűséges rajongótáborral bír, az úgynevezett review bombing jelenségével pedig erőteljesen kifejezik, hogy nem értenek egyet a Creative Assembly döntésével.

Hirdetés

A stúdió nemrégiben jelentette be egy rövid fejlesztői update videó formájában, hogy két év támogatás és hét DLC kiadása után továbblép a játéktól, és a sorozat következő címére fordítja az erőforrásokat. Nem meglepő módon a videó sem részesült szívélyes fogadtatásban.

Azóta a Total War franchise Reddit-oldalán is felszólaltak a döntés ellen a rajongók, illetve a Three Kingdoms Steam-oldalán egy nap leforgása alatt több mint 1500 negatív értékelést kapott a játék.

A Creative Assembly közösségi média menedzsere, Grace Carroll ugyan korábban megjegyezte, hogy a Three Kingdoms nem fogja követni a Total War: Warhammer modelljét, és a csapat a következő játékban más irányba indulna, mint a Romance of the Three Kingdoms története.

A stúdió legutóbb a Total War: Rome Remasteredet adta ki a Sega közreműködésével, jelenleg pedig a Total War: Warhammer 3 fejlesztésén dolgozik a csapat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)