Hirdetés

Tömve lesz jobbnál jobb játékokkal február

|

Rögtön az első héten érkezik a Dying Light 2, aztán minden hétre jut valami hasonlóan erős újdonság.

Hirdetés

Így, előre persze bátor dolog kijelenteni, hogy jó játékok jönnek majd a hónapban, de okkal hisszük azt, hogy a Dying Light 2, a Horizon: Forbidden West, a Total War: Warhammer III és az Elden Ring nem fog csalódást okozni.

Mint az alábbi listán látható, számos nagy költségvetésű, sikervárományos játék érkezik a következő hetekben, és márciusban sem állnak le a kiadók, úgyhogy gyorsan fejezze be mindenki, amibe belekezdett, tegye szabaddá minden idejét, amit csak tud, mert ha nem akartok lemaradni semmivel, sokat kell játszanotok. Nézzük, mit hoz a következő két hónap.

Hirdetés

2022. februári megjelenések - 1-2. hét

Ripout - február 1. - PC

Rögtön elsején jön egy új, izgalmasnak tűnő kooperatív horror, melyben procedurálisan generált űrhajókon kell szembenéznünk mindenféle ocsmány mutánsokkal, akik képesek saját testüket átalakítani. Csak hogy teljes legyen a horror-hangulat, fegyverünk él és fogai vannak.

Life is Strange: Remastered Collection - február 1. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch, Stadia

Kiemelkedően jó története és magával ragadó karakterei miatt milliók szerettek bele a Life is Strange-be, viszont az tény, hogy a hét éve megjelent játék technikai szempontból nem volt tökéletes. A Dontnod is érezte, hogy lehetne még jobb, ezért most érkezik a Life is Strange: Remastered Collection, benne az első résszel és a Before the Storm kiegészítővel. A játékok feljavított látványt, jobb karakteranimációkat, finomított fejtörőket, és látványosabb bevilágítást vonultatnak fel.

Dying Light 2 - február 4. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Volt idő, hogy abban sem voltunk biztosak, a Dying Light 2 megjelenik-e egyáltalán, de kételyeinket eloszlatta a Techland videósorozata, melyben hosszasan magyarázták, miért lesz nagyon jó új játékuk. A nagy sikerű Dying Light folytatásában új helyszínen irányíthatunk egy új főszereplőt, aki maga is fertőzött, viszont ennek köszönhetően természetfeletti képességek segítik kalandjai során. Aki mindent látni akar, 500 órát is eltölthet vele, de a sztori és a mellékküldetések teljesítéséhez elegendő 80 óra (akit pedig csak a történet érdekel, 20 óra alatt végezhet).

OlliOlli World - február 8. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

A Roll7 két kiváló játékban mutatta meg, hogy a gördeszkázás oldalnézetből is jó móka, most pedig jön az OlliOlli sorozat harmadik játéka, ami játékmenetében hasonlít az előzőekhez, még ha látványvilágában el is tér. Rajzfilmes lesz (úgy tűnik, a készítők a Kalandra fel!-ből inspirálódtak) és 3D-s, mehetünk majd visszafelé a pályákon, és szabadon öltöztethetjük, színezhetjük karaktereinket.

Sifu - február 8. - PC, PS4, PS5

Különleges akciójáték lesz a Sifu, amiben a kung fué a főszerep. 150 különböző támadással eshetünk neki ellenfeleinknek, összevonhatjuk mozdulatainkat a nagyobb hatásosság érdekében, és a környezetünket is kihasználhatjuk. Ha karakterünk elhalálozik, azonnal újraéled, viszont öregszik néhány évet, erősebbé válik, de csökken az életereje.

CrossfireX - február 10. - Xbox One, Xbox Series X|S

Keleten már ismert a Crossfire sorozat, nyugatra viszont egy különleges epizóddal érkezik. A Crossfire X egy ingyenes többjátékos komponensből áll, amiben két rivális csapat különböző játékmódokban próbál küldetéseket teljesíteni, valamint egy fizetős sztorimódból, amiben bevetésekre kell indulnunk. A megjelenéskor két küldetés lesz, majd sorra bontakozik ki a történet a később érkező további felvonások során. Ez utóbbi azért is érdekes, mert az Alan Wake-ről ismert Remedy Entertainment készíti.

Besiege - február 10. - Xbox One, Xbox Series X|S

A Besiege egy mókás, kreatív játék, amiben középkori ostromgépeket alkothatunk. Figyelnünk kell arra, hogy építményeink engedelmeskednek a fizika törvényeinek. 54 pályából álló egyjátékos kampányban, vagy többjátékos PvP és co-op módban is tevékenykedhetünk.

Out There: Oceans of Time - február 10. - PC

Az Out There folytatásában az űrbe utazhatunk, hogy felfedezzünk egy méretes galaxist, ami minden nekifutásnál változik. Szövetségeket köthetünk, földönkívüli lényekből verbuválhatunk csapatot, kereskedhetünk, diplomáciai kapcsolatokat alakíthatunk ki.

Lost Ark - február 11. - PC

Koreában már több mint két éve sikerrel fut a Lost Ark, és most nyugatra is megérkezik. Az ingyenesen játszható MMORPG-ben a felfedezésé és a PvE-élményé a főszerep, de vannak PvP komponensei is a harcolni vágyók számára. A sztori teljesítésével felhúzhatjuk karaktereinket, majd 50-es szintnél megnyílnak az endgame dungeonök és raidek. Ha megérkezik, Steamen kell majd keresni.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)