Hirdetés

Mégsem készül új Tony Hawk játék?

|

A deszkás korábban azt nyilatkozta, dolgozik egy játékon, de már nem az Activisionnel. Most viszont lehet, hogy más a helyzet.

Hirdetés

A Tony Hawk's Pro Skater 5 után annyira nem bánnánk, ha a Robomodo nem foglalkozna többet a sorozattal, és maga Tony sem folytatná együttműködését az Activisionnel. Ez utóbbi azért könnyű, mert a szerződés két éve lejárt, és egyelőre nem úgy tűnik, hogy meg akarják hosszabbítani.

Hirdetés

Még januárban merült fel, hogy készül egy új játék, de sem a kiadó, sem a fejlesztő kiléte nem volt ismert. Lehet, hogy nem lesz belőle semmi, ugyanis a Wired ma megjelent videójában Tony amellett, hogy beszélt arról, hogy kell ollie-zni és kickflipet csinálni, elmondta, hogy a THPS-jogok az Activisionnél vannak, és ha szeretnének vele valamit kezdeni, ő nyitott a megkeresésre. Amúgy ha érdekel titeket a deszkázás, nézzétek meg, nem csak elmagyarázza, meg is mutatja a trükköket.

Szerintetek mi lenne a legjobb? Kinek kellene egy új deszkás játékot készítenie?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)