Hirdetés

Tony Hawk's Pro Skater - tuti, hogy jön PS4-re az új rész

|

Idén visszatér a Tony Hawk's Pro Skater sorozat és a CES 2015-nek hála már azt is tudjuk, hogy melyik platformon játszhatjuk biztosan a következő fejezetet.

Hirdetés

Még tavaly novemberben jelentette be a gördeszkás legenda, Tony Hawk, hogy 2015-ben számítsunk egy új Tony Hawk's Pro Skater játékra az Activision kiadásában, viszont a "konzolos" megnevezésen kívül nem adott bővebb információt a támogatott platformokkal vagy bármilyen más részlettel kapcsolatban.

Szerencsére van itt nekünk a héten egy CES 2015 rendezvényünk, ahol a Sony bejelentette, hogy az új Tony Hawk-játék PlayStation 4-re már biztosan megjelenik idén. Azt viszont egy szóval sem említették, hogy exkluzív lenne a cím és sajnos minden mással kapcsolatban is sötétben tapogatózunk. Viszont az, hogy a Sony egy kiemelt eseményen jelentette be PS4-re a projektet azt jelentheti, hogy egyezséget kötöttek az Activisionnel pár exkluzív tartalomra, mint ahogy a Destiny esetében is tették. Kíváncsian várjuk a további részleteket!

Ti várjátok már az új Tony Hawk-játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)