Hirdetés

Tony Hawk: Ride 120 dollárért

|

Kiderült, hogy mennyibe kerül majd az egyedi kontrollerrel felszerelt Tony Hawk: Ride.

Hirdetés

Hosszú szünet után jelentkezik a Tony Hawk széria, hogy visszaszerezze az EA nevéhez fűződő Skate sorozattól koronáját.



Ehhez pedig valami nagy dobásra van szükség, hiszen a Tony Hawk nevével fémjelzett játékok már olyannyira eltolódtak a gyakorlatban kivitelehzehetlen trükkökel fűszerezett árkád irányba, hogy az a játékélmény rovására ment. Az aduász pedig nem lenne más, mint a Tony Hawk: Ride, amihez egyedi kontrollert fejlesztettek ki.



Nyilván nem okoz túl nagy meglepetést, hogy egy ilyen különleges vezérlést igénylő játéknál gyakorlatilag fel sem merült a PC-s verzió ötlete. Az új mozgásérzékelővel ellátott vezrélőeszköz célja, hogy a Tony Hawk: Ride élethűség tekintetében is ráverjen a rivális Skate  2-re. Felmerül persze a kérdés, hogy mégis mennyi pénzt kell leraknunk az asztalra, ha deszkára emlékeztető kontrollerrel együtt kívánnánk megvenni a játékot. Nos, a Gamestop nem kevesebb, mint 119,99 dolláros összekaparását várja el a Tony Hawk: Ride (Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii) leendő vásárlóitól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)