Hirdetés

Tony Hawk: RIDE - Novemberben érkezik

|

Végre pontos dátumot tudunk közölni Tony Hawk: Ride ügyileg, és kiderült a pöpec kontroller ára is.

Hirdetés

A Tony Hawk: RIDE remélhetőleg visszahozza majd a régen nagyhírű sorozat dicsőségét. Tény, hogy az utolsó pár epizód már nem ütötte meg a mércét, így nem csoda, hogy a rajongók inkább a Skate felé orientálódtak.

Mindennek vége - remélhetőleg. Az új Tony Hawk: RIDE nem csak az új extravagáns kontrollerrel igyekszik visszahódítani a játékosokat. Átdolgozott játékmenet, csodaszép grafika, élethű fizika, miazmás. Meglátjuk mi sül ki belőle. A Tony Hawk: RIDE november 20-án érkezik Wii-re, Xbox 360-ra, és PS3-ra. A játék 100 fontot kóstál majd, és az nem is olyan sok egy deszkáért, még akkor sem, ha ezt csak a szobában használhatjuk. Aki esetleg szeretné kipróbálni az új kontrollert, sajnos külföldről kell beszerezze, mert egyelőre csak néhány országba szállítanak ilyen verziót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)