Hirdetés

Tony Hawk's Pro Skater 5 - 20 dollárért akarták árulni

|

A fejlesztők eleve úgy dolgoztak a THPS 5-ön, hogy olcsón adják majd, de a kiadó ezt felülírta, és ezzel megpecsételte a széria jövőjét.

Hirdetés

Sok baj volt a legutóbbi Tony Hawk játékkal, de még így is sikeresebb lett, mint az előtte lévő Shred. Tudjátok, amihez a Ride-os deszkakontroller kellett. Nem emlékeztek a Ride-ra sem? Semmi baj, vannak ezzel páran így.

Hirdetés

A THPS sorozat valahol az American Wasteland környékén kezdett el hanyatlani, aztán megjelent még két rész a Neversoft felügyelete alatt, majd átvette és szinte végleg kinyírta a Robomodo. A Tony Hawk's Pro Skater 5-tel vissza lehetett volna állítani a franchise egykori jó hírnevét, és az Activision megadhatta volna a rajongóknak, amire már nagyon régóta várnak, de inkább piacra dobott egy hulladékot, amiért 50 dollárnak megfelelő összeget kért.

A korábbi Tony Hawk játékokon dolgozó Chris Rausch egy interjúban mesélt arról, hogy a THPS5-öt eredetileg 20 dolláros digitális játékként akarták terjeszteni, de az Activision felemelte az árat, és ragaszkodott a dobozos változathoz. Nem fogyott borzasztóan rosszul, de a fogadtatása miatt nem valószínű, hogy a közeljövőben készül folytatás. Pedig lenne felvevőpiac, volna érdeklődés iránta, csak a fejesek úgy látják, nem kell a népnek a deszkás játék, ezért nem foglalkoznak vele. Abba nem gondolnak bele, hogy a minőség miatt nem veszik elegen.

Közben egyébként készül a Session, illetve állítólag Tony is dolgozik valamin egy másik kiadóval. Nagyon jó lenne, ha az Electronic Arts is észhez térne, és berendelné végre a Skate 4-et.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)