Hirdetés

Tony Hawk's Pro Skater 5 - az Activision is tudja, hogy baj van

|

A Tony Hawk's Pro Skater 5 nagyobb katasztrófa, mint vártuk, és ezt szerencsére az Activision sem tagadja.

Hirdetés

Hozzánk még mindig nem érkezett meg a Tony Hawk's Pro Skater 5 sajtópéldánya, úgyhogy személyes tapasztalatunk nincs, de elég szétnézni a külföldi híroldalakon vagy akár a YouTube-on, és mindenki megbizonyosodhat róla, hogy a Robomodo továbbra sem tud játékot fejleszteni jól. Lehet, hogy túl kicsi irodában dolgoznak.

A THPS 5 nem csak csúnya, bugos is, de nem a tűrhető, falon-végtagot-átlógatós értelemben, hanem a játszhatatlanságig. Van akinél el sem indul, mások egy egészen egyszerű trükköt nem tudnak úgy megcsinálni, hogy deszkásuk ne essen el. A Polygon írt egy e-mailt az Activisionnek, és válaszul csak a szokásos bullshit-köntösbe bújtatott, megnyugtatónak szánt választ kapták: "Tudunk a problémákról, amiket a játékosok a Tony Hawk's Pro Skater 5 megjelenése után tapasztaltak, és a fejlesztőkkel együtt dolgozunk ezek megoldásán, hogy továbbfejlesszük a játékélményt a Tony Hawk rajongók számára, akik több mint 16 éve ismerik és szeretik a franchise-t."

Félig-meddig jó hír, hogy Tony Hawk szerződése idén jár le, így a THPS 5 lehet az utolsó játék a sorozatban. Ha ennyire rossz kezekben van, inkább a nem folytatás is jobb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)