Hirdetés

Tony Hawk's Pro Skater 5 - a multi mellett a testreszabhatóság a középpontban

|

A készítők már a bejelentéskor megígérték, hogy a Tony Hawk's Pro Skater 5 nem csupán a régi játékok egy szebb változata lesz. Az új infók alapján úgy tűnik, hogy legnagyobb újdonságot az online módokban találjuk majd.

Hirdetés

Bár egyelőre nem tudunk minden részletet az új részről, ha másért nem, a kimaradt hosszú évek miatt is elég izgalmasnak tűnik a Tony Hawk's Pro Skater 5. A bejelentéskor kapott infók mellé pedig most érkezett még néhány apróság, amiből kiderül hogy ha szeretnénk, egészen más élményben lehet részünk, mint amire régről emlékszünk.

Ugyanis ha szeretnénk, akár teljesen online élménnyé is varázsolhatjuk a gördeszkás sorozat új részét: a multis meccsekbe könnyen be-és kiléphetünk majd, itt pedig nem feltétlenül csak a barátokkal, hanem a világ bármely táján lévő játékosokkal deszkázhatunk együtt. Az online módban pedig ugyanúgy teljesíthetünk küldetéseket, feloldhatunk új tartalmakat, és szinteződhetünk, mintha csak egyedül játszanánk.

És hogy minden meccs egy kicsit más legyen, nem csupán a deszkásunk kinézetét szabhatjuk testre, hogy ne csupa egyforma karakter lófráljon a játékban, hanem akár saját pályákat is készíthetünk, amiken szintén a többiekkel közösen trükközhetünk majd. Az ígérteket szerint "a következő hetekben" - akármit is jelentsen ez - megtudhatjuk Tony Hawk's Pro Skater 5 megjelenési dátumát is és talán majd egy trailert is kapunk. Az mondjuk nem lenne rossz. 

Ti várjátok már a sorozat visszatérését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)