Hirdetés

Egészen átalakult a Tony Hawk's Pro Skater 5 látványvilága

|

A rajongóknak nem igazán jött be a látványvilág, amit a Tony Hawk's Pro Skater 5 eddigi képein és videóin láttak, a fejlesztők pedig igazat adtak a kritikusoknak, és a megjelenéshez viszonylag közel érve sem riadtak vissza a látvány megváltoztatásától.

Hirdetés

Nincs kifejezetten sok idő hátra a Tony Hawk's Pro Skater 5 szeptember 29-én esedékes megjelenéséig, ami alapján azt gondolhatnánk, hogy a játékot készítő Robomodo már nem áll bele nagyobb változtatásokba, a frissen kiadott screenshotok alapján viszont egészen más külsőt kapott a deszkás sorozat legújabb része, mint amit eddig láttunk.

Az a helyzet ugyanis, hogy sok rajongó találta egyszerűen unalmasnak a viszonylag realisztikus, ám a színeiben például nem túl izgalmas látványvilágot, amit a korábban kiadott anyagokban láthattunk, a fejlesztő pedig reagált a kritikára. Úgy tűnik a Robomodonál egyetértettek a fanyalgó rajongókkal, és a Tony Hawk's Pro Skater 5 legújabb képein már a cel-shaded technika finom alkalmazásával találkozunk szembe (klikk a képekre a teljes méretért).

Szerintetek megérte változtatni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)