Hirdetés

Tony Hawk's Pro Skater 5 - a '80-as évekbe visz az első DLC

|

Nem maradtatok le, a Tony Hawk's Pro Skater 5 meg nem jelent meg, de most már tudjuk, milyen DLC-t kapnak az előrendelők. Antigravitációs gördeszka is lesz benne.

Hirdetés

Folyamatosan hadakozik bennem a THPS-fan és a realista. Az egyik azt mondja, hogy „ó, ez olyan lesz mint régen, nosztalgia meg új kontent, most azonnal akarom”, a másik meg hogy „jajj, ez olyan lesz mint régen, még a THPS 1-2 pályáit is áthozták a THPS HD-ból, és még nem is szép, meg hiányoznak belőle a régi deszkások, meg akik kipróbálták már sem mondanak róla túl jókat...”. 

Mindenesetre nyilván megér egy próbát, 60-70 pontos játékként nem az lesz, amit szerettünk volna, de végre nem is próbálkoznak olyan újdonságokkal, mint a saját periféria. És ha már muszáj DLC-zni, én még mindig egy Classic Characters Packnek örülnék a legjobban (amibe Bam Margera valószínűleg nem kerülne be, pedig amelyik játékban szerepelt, én bizony vele mentem), de egyelőre csak nnyi biztos, hogy aki bizonyos viszonteladóktól rendeli elő a játékot, megkapja a Totally Rad 80's Packet, benne egy 1980-as évekbeli Tony Hawk skinnel, valamint egy Birdhouse és egy antigravitációs deszkával. Jópofa cucc, és nem veszít sokat, aki nem rendeli elő, úgyhogy ez még így tök okés.

A Tony Hawk's Pro Skater 5 szeptember 29-én jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, illetve valamikor az év vége előtt Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, de utóbbi változatoktól ne várjatok sokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)