Hirdetés

Tony Hawk's Pro Skater 5 - új tartalmakat hozott az új patch

|

Amikor azt hittük, az Activision teljesen lemondott a Tony Hawk's Pro Skater 5-ről, érkezett egy termetes frissítés.

Hirdetés

A Tony Hawk's Pro Skater 5 nem lett kimondottan jó, és ugyan a fejlesztők megígérték, hogy javítanak rajta, nem úgy tűnik, mintha törnék magukat.

Ma megjelent az 1.03-as patch a játék PlayStation 4-es változatához, ami 7,8 gigát nyom, és két új pályát (Underground és Wild West), két új karakterkampányt (Teenage Mutant Ninja Turtles és Tyler the Creator), valamint három új játékmódot (Daily Grind, Skate Hoarding és Manual Mayhem) hoz. Javult néhány játékmechanika, a grindolás és a pályaszerkesztő is, a menübe új opciók kerültek, Azt nem részletezték, hogy ezen túl pontosan mit javítottak, csak azt írták, hogy a játékmenettel és a karaktertextúrákkal kapcsolatban történtek változtatások, illetve a fényeket finomhangolták egyes pályákon.

Ha esetleg valamilyen okból, talán hirtelen felindulásból megvettétek a játékot, és telepítettétek a frissítést is, mondjátok el, valóban jobb lett-e, vagy ugyanúgy képesek egy helyben állva elesni a deszkások.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)