Hirdetés

Tony Hawk's Pro Skater 5 - holnap jön Xbox 360-ra és PS3-ra

|

A várakozásnak vége, végre az előző generációban maradt játékosok is megnézhetik, hogy játszotta el utolsó lehetőségét a Robomodo a Tony Hawk's Pro Skater 5-tel.

Hirdetés

Az Activision és Tony Hawk szerződése idén lejár, ezért kellett sietve kiadni a Tony Hawk's Pro Skater 5-öt, és valószínűleg részben ezért lett értékelhetetlen. 

Jött pár 7-8 gigás patch, de a THPS5 állapota októberi megjelenése óta nem sokat javult. A november 25-ei frissítés a bugok nagy részét javította, de a játék nem csak technológiai szempontból volt csalódás. Minden negatív visszhang ellenére az Activision holnap kiadja az előző generációs változatokat is, amikből elvileg csak a multiplayer hiányzik, minden más tartalom ugyanúgy megvan. Digitálisan az Egyesült Államokban biztosan kapható lesz, az európai megjelenés még kérdéses. Nagyon kíváncsiak vagyunk, mit hoztak össze a srácok, ha valaki van olyan bátor, hogy minden rossz előjel ellenére megveszi, számoljon be róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)