Hirdetés

Tony Hawk's Pro Skater HD - gördeszkáznál James Hetfielddel?

|

Megérkezett a felújított Tony Hawk játék legújabb letölthető csomagja, melyben többek között a Metallica énekese, James Hetfield és a basszusgitáros Rob Trujillo is helyet kapott.

Hirdetés

Valójában nem magát Hetfieldet lehet letölteni, csak a róla mintázott karaktert, de ezt valószínűleg magatoktól is kitaláltátok.

A Tony Hawk's Pro Skater HD alapverziója csak az első két rész pályáit, karaktereit tartalmazta, most viszont itt a Pro Skater 3 Revert Pack, ami számos csábító újdonságot épít bele a játékba. Az egyelőre csak Xbox Live-on és PlayStation Networkön (Steamre később érkezik) fellelhető csomag tartalmazza az Airport, Los Angeles és Canada pályákat a Tony Hawk's Pro Skater 3-ból, játszható karakterként pedig a profi gördeszkás Steve Caballero és Geoff Rowley, illetve a Metallicából ismert Rob Trujillo és a már említett James Hetfield jelenik meg, akik az All Nightmare Long című számot is magukkal hozzák. Szintén újdonság a revert trükk megjelenése, ami nekem nagyon hiányzott az alapjátékból, de így már meg sem állok a milliós kombókig. Az ára mindössze 4.99 dollár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)