Hirdetés

Tony Hawk's Pro Skater HD - Régi játék új köntösben

|

Az Activision biztosra ment, ahelyett, hogy új életet vinne a gyengélkedő Tony Hawk szériába, inkább visszanyúl téren és időn át a sorozat legjobb darabjaihoz.

Hirdetés

Egykoron a Tony Hawke nevével fémjelzett sorozat volt a kategória királya, de az utóbbi években vitathatatlanul az EA-féle Skate trilógia viselte a koronát. Tegyük hozzá, hogy teljesen megérdemelten. A Ubisoft még megpróbált beleszólni a versengésbe, ám a Shawn White's Skateboarding ehhez kevés volt, nagyon kevés.



A sportág virtuális változatának rajongói felfokozott érdeklődéssel várták a VGA-t, hiszen az Activision a díjátadót választotta arra, hogy beharangozza a következő Tony Hawk játékot. A bejelentésre a várakozásoknak megfelelően sor is került, ám nem egészen azt kapta a nép, amit várt. Könnyen meglehet azonban, hogy mégiscsak így járt a legjobban. Egy újabb Tony Hawk: RIDE-ot már nem bírt volna befogadni az emberek gyomra.



Az új játék csak kívülről lesz új, tartalmát tekintve viszont a Tony Hawk's Pro Skater első és második részéből származó pályák (pl.: School és Downhill) gyűjteménye. A letölthető formában forgalmazott Tony Hawk's Pro Skater HD valamikor 2012 első felében jelenik meg.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)