Hirdetés

Tony Montana Wii-n is domborít

|

A Godfather utáni csalódást a Scarface pótolta, több-kevesebb sikerrel sikerült átülteti a remek filmes hangulatot játékba is, így érhette meg a játék a 2 milliós eladást, ami már szép eredménynek számít. Hamarosan érkezik a Wii-s verzió is.

Hirdetés

Igaz a Godfather Wii-s verziójában több lehetőség volt és van is mint a Sebhelyesarcúban, köszönhetően a jól megvalósított közelharci vallatásoknak. De minden bizonnyal megoldják hogy Wii-n se legyen fárasztó a játékkal játszani, hiszen gyakran megesett hogy hosszú percekig kelett egyik-helyről a másikra autókázni. A Vivendi Games szerint a játék igazi mérföldkő a cég történetében, és a Radical Entertainment is megmutatta hogy tud igazán sikeres játékot is készíteni. Az átirat várhatóan június 12-én jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)