Hirdetés

Tools Up! - szeretnél a haverokkal lakást felújítani?

|

Nem is olyan sokára minden fontosabb platformon négy fős kooperatív módban csempézhetjük a virtuális fürdőszobákat.

Hirdetés

Szeretted az Overcooked mindkét részét? Ha igen, akkor hamarosan nem csak konyhákat, hanem egész lakásokat is tönkretehetsz a haverjaid társaságában.

Hirdetés

A The Knights of Unity késszülő játéka az All In! Games kiadó gondozásában még ebben az évben megjelenik, rendkívül jó társasági kikapcsolódásnak ígérkezik. A Tools Up! egy igazi kis kooperációra kihegyezett gyöngyszem lesz, amiben az a dolgunk, hogy számtalan lakást kicsinosítsunk és helyrepofozzunk. Vagy tönkretegyünk, ha nem vagyunk elég ügyesek. Feladataink közé tartozik a falak lerombolása, a bútorok cipelése, sőt még a csempézés is. A játék formulája nem új: látványvilág és játékmechanika terén is az Overcooked epizódokat idézi, ami persze egyáltalán nem baj. Szerencsére azért újító, némileg üdítő ötletek is vannak a játékban.

Például a legfontosabb az, hogy minden lakáshoz tartozik egy tervrajz, minek kézbevételével az egyik játékos lehetőséget nyer a kamera ideális vagy kevésbé ideális szögbe való forgatására, ezzel könnyítve, illetve nehezítve meg a társai dolgát. Persze nem egymás ugratásán van a hangsúly (csak néha…), hanem azon, hogy a barátainkat segítve dolgozzunk a fogyatkozó idő ellen, jó pontszámokat elérve. Ennek érdekében került bele például az a funkció, hogy a csapattagok átdobhatják egymást a falak felett, ezzel faragva le néhány másodpercet az időből.

A játék a tervek szerint még idén megjelenik PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re. Minden partijátékos rávetődik majd nálunk, bárcsak a GameStar táborba is levihetnénk már a cuccot...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)