Hirdetés

Top 10-ek PC-n

|

A legújabb amerikai eladási listából jól kivehető, hogy a játékosok szeretik a háborús játékokat. Hogy a jelenleg is zajló iraki háború mennyire befolyásolta a Delta Force ilyen kiemelkedő sikerét, nem lehet tudni. De gondolom ez a Novalogic-nak végülis mindegy, lényeg, hogy viszik a cuccot, mint a cukrot :)

1. Delta Force: Black Hawk Down - Novalogic 2. Command & Conquer: Generals - Electronic Arts 3. Tom Clancy's Rainbow Six 3: Raven Shield - Ubisoft 4. The Sims Deluxe - Electronic Arts 5. Battlefield 1942 - Electronic Arts 6. MS Zoo Tycoon - Microsoft 7. The Sims: Unleashed Expansion Pack - Electronic Arts 8. Shadowbane - Ubisoft 9. Sim City 4 - Electronic Arts 10. Battlefield 1942: Road To Rome - Electronic Arts

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)