Hirdetés

Top 10 filmes karakter 2. rész

|

Tovább robog a CineStar új rovata, amelyben a szerkesztők listáit olvashatjátok hétről hétre, különböző témák szerint csoportosítva.

Hirdetés

Minden héten egy adott csoportot veszünk górcső alá, és a különböző témákról általában több szerkesztő is beszámol majd saját ízlése szerint. Mint minden lista, úgy ezek is szubjektívek, és kommentben várjuk a ti véleményeteket a listáról, sőt saját kedvenceiteket is szívesen viszontlátnánk az adott témával kapcsolatban lent a kommentek között. E heti témánk a filmek legfontosabb elemei, azaz maguk a szereplők, karakterek. Néhány napja olvashattátok sohse listáját, ezúttal az én általam választott 10 legjobbat láthatjátok, ha tovább olvastok.


10. Darth Maul – Ray Park – Star Wars 1. rész: Baljós árnyak (1999)

Nehéz róla mit írni… Teljesen átlagos Sith lovag, teljesen átlagos „főgonosz”, teljesen átlagos személyiség, gyakorlatilag semmi különös dolog nem indokolná, hogy felkerüljön erre a listára. De várjunk, mégis van valami… Ez az ismeretlen eredetű lény (ember, földönkívüli, UFO, marslakó, fene tudja...), mégis hogy néz már ki??? Elképesztő... Nem gondolnánk, de rendkívül összetett karakter. Amikor még gyerekfejjel, megjelenésekor néztem a filmet, horrorisztikus perceket éltem át, amikor csak megjelent a vásznon. Évekkel később, amikor kezdtem megszokni a látványát, hányinger kerülgetett a jelenetei láttán. Ma pedig, érettebb fejjel, amint meglátom, elkap egy röhögőgörcs, és amíg ez a figura el nem tűnik a képernyőről, vagy pedig más esetben ámuldozom, hogy milyen érdekesen is néz ki valójában. Akik a karakter sminkjét/maszkját készítették, kapnak tőlem egy csillagos ötöst.

Az ismertető folytatása a CineStar oldalán olvasható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)