Hirdetés

Top 10 filmes karakter 3. rész

|

Örömmel vettünk tudomásul, hogy tetszik nektek régre nyúló Top 10-es rovatunk filmes karakterekről szóló kiadása, és egy derék, fantáziadús olvasónk, Bartók Márk meglepett minket egy saját listával is.

Hirdetés

Sohse és zsebzsb toplistája után elméletileg az enyém következett volna, de nem mehetek el a nagyszerű tény mellett, hogy Bartók Márk olvasónk listája készen van, csili-vili módon formázott, remekül átgondolt és ami ennél is fontosabb, a postaládánkban landolt. Várjuk továbbra is a saját összeállításotokat hasonló minőségben és stílusban és szívesen utat engedünk minden fajta véleménynek, Top 10-es listának.

10. Voldemort (Ralph Fiennes) – Harry Potter

Igen-igen. Ő a gonosz, akit mindenki utál a varázsvilágban, és itt nálunk, a mugliknál is. Érdemes azonban a felszín alá tekintenünk, ugyanis Tudjukki egy remekül megírt karakter. Bár a filmben szinte készen kapunk egy félelmetes, gonosz Voldemortot, ám nála pont, hogy a karakterfejlődés az érdekes. Feltehetjük azonban a kérdést: kinek kell ide karakterfejlődés? Én már ezzel a kész Voldemorttal is alig tudok betelni. A pálcamarkolástól, a suttogásig olyan karakter, akiről le sem veheted a szemed, akkor sem, ha Harry a lábainál fekszik. Mert a kritikusok is Fiennes lábainál feküdhetnek.

Az ismertető folytatása a CineStar oldalán olvasható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)