Hirdetés

Top 10 főcímzene - 8. helyezett

|

Két japán klasszikus után a finnek műremeke következik. Mi jöhet még, ha még neki is csak a nyolcadik helyre futotta?

Hirdetés

Flatline (a.k.a. Helikopter) amellett, hogy éjt nappallá téve vágja a GSTV videóit, szebbnél szebb dallamok százain rágta át magát, hogy kiválassza a neki tetsző tíz legjobbat. Ez persze szubjektív lista és bizonyára bőven akad majd rá példa, hogy nem épp kedvenceiteket látjátok viszont és hallhatjátok újra. Az ízlések különböznek, így már előre felkészülök a sokkra, hogy milyen főcímzenékkel rukkol még elő a kolléga.

focim8.jpg


A nyolcadik helyre tehát a Max Payne 2: The Fall of Max Payne került, ami sokak kedvence és nem csak a tényleg kiemelkedően jó zeneszámok miatt. Máig nem értem, hogy az elbaltázott mozifilmhez miért nem ezeket a dallamokat használták fel.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)