Hirdetés

Top 10 színész 2. rész

|

Már több mint két hete nem láttunk Top 10-es listát az oldalon, így továbbra is a színészeknél járunk, és még nem váltottuk témát.

Hirdetés

Eddig láthattuk sohse és Marco listáját, amiken kétségkívűl nagy nevek szerepelnek. Én igyekszem új neveket felhozni, mert nincs értelme a korábbi neveket újra leírni ugyanazért. Én is szívesen raktam volna bele még további neveket, de tíz ember az tíz ember. Ezért egy kicst más szempontból választottam a színészeket. Tudom, hogy sokan nem fognak velem egyetérteni egyes nevekkel kapcsolatban, de szerintem ez ízlés dolga.

10. Mark Hamill - Csillagok háborúja, A birodalom visszavág, A jedi viszatér

A listámat egy olyan emberrel kezdeném, akit nem csak azért raktam a listára, mert Star Wars és egyébként is sci-fi rajongó vagyok, hanem mert Mark Hamillról tényleg nem lehet eldönteni, hogy ha nem tokosodott volna bele 30 évvel ezelőtt Luke Sykwalker szerepébe, akkor mire lett volna képes. Hiszen senki nem adott neki szerepet annak idején azzal az okkal, hogy mindenki Skywalkert látná benne. Így manapság főleg szinkronizál, időnként  konzoljátékokban is. És mivel azt fenomenálisan csinálja, lehetséges, hogy színészként is képes lett volna nagyot alkotni, de ezt már sosem tudjuk meg.

Az ismertető folytatása ide kattintva olvasható tovább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)