Hirdetés

Top 10 szuperhős film 1. rész

|

A képregényfilmek, és azokon belül is a szuperhősös filmek minden korosztálynak felhőtlen szórakozást nyújtanak. Új sorozatunkban a szuperhősös filmeket állítják sorba szerkesztőségünk tagjai.

Hirdetés

Gyerekként a farsangi bálok tele voltak Supermanekkel (a mai farsangok szerintem a Bosszúállókkal), és az idősebbek sem sétáltak el a mozi mellett, ha a Batmant vetítették. Az új sorozatban tehát a 10 legjobb olyan filmmel foglalkozunk, amelyben szuperhősöké a főszerep. És ez az a lista, ami szerintem mindenkinél különbözik, és minden bizonnyal szerkesztőségünk tagjai sem fognak két egyformát írni. A listákra kommenteket mindenképp várunk, de mondok jobbat: küldjétek be nekünk saját listátokat, hogy mindenki megismerhesse azt.

10. Pókember

Hogy  miért került be a Top 10-be, vagy miért van ilyen hátul? Azért került fel a listára, mert sokakkal ismertette meg Pókember legendáját, rajongótábora nagyon népes volt akkor és az most is. Ezért került hát ennyire hátra, mert mint film, önmagában nagyon jó, de a többi szuperhősös címhez képest van lemaradása. Miért a Pókember 1? Szerintem jobb, mint a kettő és a három. Az egy a kiindulópont, ebben ismerünk meg mindenkit. A kettő szerintem már kiszámítható, a sokkarú főellenség nem jött be. A három pedig nagyon erőltetett, annyi az ellenség, hogy a US Army is igazán szembejöhetne már.

Az ismertető folytatása errefelé olvasható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)