Hirdetés

TOP 5 ingyenes MMO

|

A komoly, havidíjas internetes játékok mellett néhány ingyenes gyöngyszemet is rejt a világháló. Összeállításunkban az elmúlt hónapok termésének színe – javát vettük górcső alá.

Hirdetés

Miközben a legtöbb játékos a World of Warcraft, Lord of The Rings Online, Guild Wars triumvirátus egyikét gyűri, rengeteg kiadó lát nagy üzletet az alapból ingyenes MMO játékokban is. A jelenség nem új keletű, már hosszú évek óta léteznek szabadon bejárható világok, azonban ez elmúlt időszakban olyan szinten elszaporodtak, hogy ember legyen a talpán, aki eldönti, melyikbe fektesse szabadidejét. Alábbi összeállításunkkal a választáshoz szeretnénk egy kis segítséget nyújtani - ne feledjétek saját kedvenceiteket ezúttal is megosztani velünk a kommentekben. A játékok klienseit a lenti címekre kattintva elérhető hivatalos oldalról tudjátok letölteni, ahol minden egyéb fontos információról is tájékozódhattok.


9Dragons

A távol-keleti vonulat első képviselője, a 9Dragons a Ming dinasztia idején játszódik. A harcművészetek aranykorának időszakában kalandozva mesteri szintre fejleszthetjük tudásunkat a valós életből származó mozdulatok elsajátításával. A kilenc nagy klán egyikéhez csatlakozva vívjuk meg harcunkat: akár a jó, akár a rossz oldalon is verekedhetünk, például a híres részeges karate mozdulatait használva. A 9Dragons ötletes fejlődési rendszere (minden tizenkettedik szinten egy különleges légzéstechnikát megtanulva erősödünk tovább), változatos és izgalmas világa miatt markánsan különbözik az átlagos MMO-któl.

 

 

A szintén az ázsiai harcművészetekre kihegyezett Hero Online történetét nem kisebb név, mint a novellaíróként jegyzett Kum Kang szerezte. Helyileg ismét Ázsiában járunk, a hősök pedig Qin Shi Huang uralkodó titkos hagyatéka után kutatnak, amit korábban már tizenkét, több ezer emberélet árán megállított nagyhatalmú démon is megpróbált fellelni. A kisebb küldetésektől kezdve egészen legendákba illő hosszú missziókat is teljesíthetünk, miközben megtanulunk vízen járni, falakon átrepülni. Kísérőnk a nagy kalandon saját petünk lesz, aki nemcsak hátasként, hanem harcosként is megállja a helyét.

 

 

Anarchia, terror, és káosz - a harc már mindennapossá vált Iris földjén. A játékosok hat karakterosztály (Titan, Knight, Mage, Sorcerer, Healer és Rogue) szerepében küzdenek a véráztatta föld meghódításáért. A különleges, PvPvE világban a kalandoroknak gyakran felül kell emelkedniük sérelmeiken, hogy közösen győzzenek le egy-egy brutális szörnyet. A hatalmas és gyönyörű nyitott játéktér mellett személyes, szólózható dungeonok, valamint folyamatosan fejlődő hátasok és sárkányok várnak a Last Chaos-ban.

 

 

A fenti három, nagyjából egy kaptafára készült MMO után egyedi, bájos látványvilágával üdítő változatosságot nyújt a Tales of Pirates. Kalózhajónk fedélzetén tengeri szörnyekkel viaskodhatunk, elsüllyedt kincsek után kutathatunk, vagy megküzdhetünk riválisainkkal is. A szárazföldre tévedve szociális lehetőségek egész tárháza vár: cseveghetünk, csapatokat toborozhatunk, vagy saját guildet alapíthatunk a mindennapi questelés közepette. A Tales of Pirates játékosok között szerencsére igen sok a magyar, így aztán kezdőknek is ideális választás lehet.

 

 

Lassan semmilyen játék nem lesz már életképes, ha a fejlesztők nem erőltetnek bele néhány shotgunt és rakétavetőt. Szerencsére az UpShift StrikeRacer mesterien keveri az autós száguldozás és a parázs lövöldözések hangulatát. A versenyek során tehát nem feltétlenül az jár a legjobban, aki az élen halad, hiszen bármelyik pillanatban kifüstölhetik onnan egy jól irányzott lövéssel. Érdekeség, hogy a játékban gyűjtött pontjainkból a hivatalos weboldalon új verdákat, valamint korlátozott időre fegyvereket és egyéb eszközöket is vásárolhatunk.

 


Ami tetszett
Ami nem tetszett
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)