Hirdetés

Top Spin 4 - holnap megjelenik az itthoni boltokban is.

|

A tenisz manapság az egyik legismertebb és legnépszerűbb sport - sztárjai igazi világnagyságok.

Hirdetés

Elég abból kiindulni, a jóképű teniszjátékos-srácok és a csinos teinszjátékos lányok mekkora sztárok és mennyi pénzt keresnek - nem keveset!

A Top Spin 4 most minden idők legjobb tenisz-élményét ígéri, hiszen 25 mai és "tegnapi" legendával játszhatunk (Safina, Wozniacki, Ana Ivanovic, Jelena Jankovic, Williams a hölgyek oldaláról - Wawrinka, Davydenko, Blake, Murray, Federer, Nadal, Djokovic stb.. az urak között és a legendák közül Lendl, Agassi, Borg, Courier, Rafter és Chang). Szóval tényleg nem semmi játékosok közül lehet választani 7 pályán (US Open, Roland Garros, Australian Open, Sony ericsson Open Miami, Barclays ATP London O2, Paris Bercy, Indian Wells) lehet nyomulni, így a hitelességgel sem lesz gond. 

A játék másik előnye, hogy minden ami egy igazi meccsen van ott van a Top Spin 4-ben: a közönség reakciói, a játékosok feszültsége és a jól ismert morajlások egy-egy szép akciónál, Emellett jól kezelhető és tanulható az irányítás laikusoknak és tenisz rajongóknak egyaránt. (A játék külön edzésmódot is tartalmaz). Természetesen mindenki létrehozhatja önmagát, ha arra vágyik, indíthat karrier módot, több stílus és egyéni mozdulatok alapján mindenki összeállíthatja saját stílusát. 

S ami a legjobb az egészben, hogy mindezt úgy tálalják, mintha egy igazi TV közvetítés lenne.

Aki pedig szeretne egy Xbox 360-as Top Spin 4-et nyerni, az fáradjon Facebook csoportunkba és játsszon a Top Spin 4 játékunkon.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)