Hirdetés

Top Spin 4 - Találkozunk a pályán márciusban

|

Lassan finisbe ér a Top Spin 4 fejlesztése, s kiderül megállják-e a helyüket a mai teniszcsillagok a legnagyobb legendákkal szemben.

Hirdetés

Nem vagyok fanatikus teniszrajongó, azt se mondhatnám, hogy egy könnyed adogatásban tovább húznám két-három percnél, mégis megnéznék egy Nadal-Becker mérkőzést, még ha csak virtuális formában is. Ezért is leszek kíváncsi a 2K Czech (Mafia II) és a 2K China koprodukciójában készülő Top Spin 4-re, mint az egyetlen komoly teniszjátékra a piacon.



A játékban 25 egykori és jelenlegi teniszcsillag élethűen lemodellezett külsejét és jellegzetes mozdulatait láthatjuk viszont, de ha nem akarunk közülük választani, akkor létrehozhatjuk saját bajnokjelöltünket is. Akár egyedül, akár barátainkkal online megyünk ki a pályára, a gyors, gyakorlást szolgáló meccsek után ismert bajnokságok megnyerésére törekedhetünk (US Open, Roland Gaross, Australian Open, Sony Ericsson Open, Paris Bercy, Indian Wells). Jómagam azt sajnálom a leginkább, hogy Wimbledon hiányzik a felsorolásból.



A Top Sin 4 március 18-án jelenik meg Magyarországon Xbox 360, PlayStation 3 és Nintendo Wii konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)