Hirdetés

Toplista, ahol Uwe Boll a nyerő

|

Van ilyen toplista is igen, bármennyire is meglepő, hiszen nem csak a legjobb filmeknek van listája.

Hirdetés

Az alant látható videó, egy összeállítás a valaha megalkotott legrosszabb filmekről amiket játéklicenc alapján gyártottak. A lista első helyén természetesen Uwe Boll egyik alkotása található. Azt nem árulom el melyik, lehet találgatni, vagy egyszerűen megkukkantani a videót. Én személy szerint nem vagyok nagy filmnéző - a sok wowozás mellett bulizni is alig marad időm - de ezeket a műremekekbe belepillantva nem is vesztettem sokat. A Mortal Kombat különösképpen rosszul esett, ugyanis emlékszem még, hogy azzal anno mekkora partykat toltunk a haverokkal. Heti két billentyűzet simán elfogyott, mert egyesek szerint a nyomkodás erőssége hatással volt bevitt sebzés mértékére...
A Super Mario mondjuk nem lepett meg, de hát ott meg az marha, aki kitalálta, hogy platformjátékból akciófilmet forgat. A Doom film is itt van, pedig annak a vége nem is volt annyira rossz, bár tény, hogy összességében nem volt valami nagy durranás. Aki esetleg úgy érzi, hogy van olyan film ami nem került fel, de itt lenne a helye, vagy éppen ellenkezőleg, olyan alkotást látott itt ami neki a szíve csücske, na habozzon kommentelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)