Hirdetés

Torchlight 2 - csákányt adnának a játékosok kezébe

|

Elképzeltétek már milyen lehet a Torchlight 2-t keresztezni a Minecraft-al? Nos ha ti nem is a Runic Games biztosan.

Hirdetés

Max Schaefer szívesen a játékosok kezébe adna egy Minecraft szintű eszköztárat, ahhoz, hogy nyomot hagyhassanak a játék világában. A Torchlight 2 dizájnere szeretné, ha a játék nem csak arról szólna, hogy egyik szörnytől a másikig megyünk és halálra klikkeljük őket, hanem ha a karakterek megépíthetnék saját kis birtokukat.

„Azt hiszem, mindnyájunknak rengeteg ötlete van, és ha beszélnétek mind a harmincunkkal, harminc különféle meglátást kapnátok – ami egyébként remek. Messze vagyunk még attól, hogy kimerítsük az akció-RPG stílus lehetőségeit.” Ti mit gondoltok, hogy sülne el egy Minecraft stílusú újítás az ARPG-k műfajában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)