Hirdetés

Torchlight 2 - hamarosan alászállunk

|

Szeptember második felének gyöngyszeme lesz a Runic stúdiójában összállt Torchlight 2, amihez a minap megjelenési trailer érkezett.

Hirdetés

Két évvel ezelőtt felejthetetlen élményt nyújtott a Runic Entertainment jóvoltából életre kelt Torchlight, ami PC-s megjelenése után az Xbox 360 tulajdonosok szívébe is belopta magát.

A siker hatására egyértelmű volt, hogy érkezik a folytatás, de hogy mikor és milyen formában, az csak szépen fokozatosan derült ki. Az infók folyamatos adagolását követve eljutottunk hát a mai napig, amikor is végignézhetjük a közel másfél perces launch trailert, mely túl sok újat ugyan nem mutat, pont elég arra, hogy felcsigázzon minket a szeptember huszadikai megjelenésig. A Torchlight 2 szinte minden digitális platformon megvásárolható lesz majd, egyelőre kizárólag PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)