Hirdetés

Torchlight 2 - már konzolokra is elérhető

|

Ha még nem volt alkalmad kipróbálni ezt a kiváló ARPG-t, akkor itt a tökéletes alkalom.

Hirdetés

A Torchlight 2 egy klasszikus, Diablo-szerű ARPG, ahol választasz egy kasztot, aztán addig klikkelsz az ellenfelekre, amíg vagy azok halnak meg, vagy a csuklód. A játék mindkét része évek óta kint van PC-n, így ideje volt már, hogy minden tekintetben erősebb második rész megérkezzen konzolokra.

Hirdetés

A Torchlight 2 az első rész hatalmas dungeonje után egy nagyobb világba kalauzolt el bennünket, amiben változatos tájak és ellenfelek vártak ránk. Ugyan maga a játék nem volt annyira népszerű vagy sikeres, mint a Diablo III, ezt nem annak köszönhette, hogy ne lett volna egy iszonyatosan jól összerakott kis ARPG. 

A Torchlight 2 tegnap este megjelent PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre 20 dollár körüli áron. Ha még nem próbáltátok, akkor ne hagyjátok ki!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)