Hirdetés

Torchlight 2 - hamarosan konzolokon játszhatjuk

|

A PC-sek már régóta nyüstölhetik a Runic Games akció-RPG-jét, de hamarosan a konzolosok is csatlakozhatnak hozzájuk.

Hirdetés

Bár a franchise hamarosan egy multira kihegyezett epizóddal, a Torchlight Frontiersszel bővül, a Runic Games megpróbálkozik a második részt is minél többekhez eljuttatni azzal, hogy egy portolásra szakosodott stúdió, a Panic Button segítségével kiadják konzolokra is. 

Hirdetés

A Torchlight II konzolos változatainak esetében komoly figyelmet fordítanak arra a fejlesztők, hogy a kontrollerre igazítsák az irányítást és a felhasználói felületet, valamint beleraknak egy új célzási rendszert is, amivel még teljesebb lehet a játékélmény. Ezenkívül frissítik az achievementeket, valamint új kisállatokkal bővítik a felhozatalt, a switchesek pedig akár négyen is csatlakozhatnak egymáshoz és élvezhetik együtt a játék világát. 

A Torchlight II szeptember 3-án fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)