Hirdetés

Felejtsétek el a Torchlight Frontierst, helyette érkezik a Torchlight 3

|

Kukában landolt a rajongók által kétkedve fogadott free-to-play koncepció, hogy utat adjon egy teljes értékű folytatásnak.

Hirdetés

Eredetileg tavaly kellett volna megjelennie PC-re és konzolokra a Torchlight Frontiersnek, de a fejlesztők az év vége felé közeledve egyértelművé tették, több időre van szükségük ahhoz, hogy minőségi munkát adjanak ki kezeik közül. A kiadója (Perfect World) által ingyenesen játszható és folyamatosan bővülő szolgáltatásként megálmodott vadhajtással a keményvonalas rajongók egy része egyszerűen nem tudott megbarátkozni. A többiek alfatesztelés során született visszajelzései pedig arra késztették a csapatot, hogy újragondolja az egész koncepciót.

Hirdetés

Ennek eredményeként jelentősen átalakul a játék, olyan formát ölt, ami egy teljes áron értékesített, kezdettől fogva minden tartalmat magába foglaló alkotáshoz illik. És ha már így alakult, a címét is Torchlight 3-ra módosították, hogy mindenkinek világossá tegyék, az a folytatás készül, amit a rajongók vártak. A változás újabb pozitív hozadékaként a Steam kínálatában kereshetjük majd 2020 folyamán az Arc platformja helyett. Konzolos változatokról ezúttal nem esett szó.

Örültök a bejelentésnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)