Hirdetés

Torchlight Frontiers - videón a játékmenet

|

Ugyan az anyag alig egy perces, de legalább ad némi ízelítőt a látványból és a képességekből.

Hirdetés

Néhány hete jött a bejelentés, miszerint a Torchlight sorozat egy új, multira kihegyezett epizóddal folytatódik. Mára némi látnivalót is kaptunk, és bár a hajunkat nem dobtuk el, azért már valamennyire el tudjuk képzelni, hogy mire számíthatunk.

Hirdetés

Egyelőre úgy néz ki, hogy az előző epizódok rajongóinak nincs mitől tartaniuk. A hangulat hasonló az első két részéhez, és bár ezúttal még nagyobb lesz a hangsúly a multin (köszönhetően az osztott világnak), ugyanarra a pörgős és látványos ARPG élményre számíthatunk, amit az elődök nyújtottak.

A játékmenet videó mellé kaptunk pár screenshotot is:

Akit érdekel a Torchlight Frontiers, az a hivatalos oldalon jelentkezhet bétatesztelésre. Megjelenés valamikor 2019-ben PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)