Hirdetés

Torchlight II Béta hétvége

|

Amíg mindenki a Blizzard hack 'n slash címével van elfoglalva, a Runic is szépen előkészíti a sajátját.

Hirdetés

A Torchlight talán az egyik leghíresebb és legjobban sikerült Diablo klón, a közelmúlt akció RPG-i közül. A nagy sikerre való tekintettel a Runic már bőszen hegeszti is a második részt, ahol nagy hangsúlyt fektetnek a kritikusok által az első részben legjobban hiányolt multiplayerre. A többjátékos módot a hétvégén le is tesztelhetik a szerencsések.

Azok akik rendelkeznek Runic accountal, várhatják a behívót, ugyan is a Torchlight II multi szervereit komoly stressz teszt alá vetik. Az esemény ma este kezdődik és egészen keddig fog tartani. Akinek még nincs Runic fiókja, itt regisztrálhat, ezen a hétvégén jó eséllyel kapni is fog béta kulcsot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)