Hirdetés

Torchlight II - késik a balansz miatt

|

A Diablo III nagy ellenfelének kiáltották ki, de a megjelenésére még mindig várni kell - a Torchlight II tovább fog késni.

Hirdetés

A Runic Games fórumán maga az alapító, Travis Baldree mesélte el, hogyan történhetett meg az a csúfság, hogy a Diablo III megjelenése előttre várt Torchlight 2 még mindig nem jelent meg, sőt a májusi  béta hétvége ellenére még tovább késik.

Hosszan fejtegeti a "tényállást" azonban a lényeget egy mondatban összefoglalta: "egy dungeonban mászkálós játék eseményeinek balanszolása igen sokáig tart". A Blizzard sem végzett ezzel a munkával túl gyorsan, így a Runictól sem várjuk el ugyanezt. A Torchlight 2 ennek ellenére még valamikor ez évben várhatóan megjelenik. 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)