Hirdetés

Torchlight II - "Nem zavar minket a Diablo III kiadási időpontja"

|

A Runic Games egy blogbejegyzésben megnyugtatta rajongóit, hogy a Diablo III kiadásának időpontja nem befolyásolja a Torchlight II készítését.

Hirdetés

Sokakban felmerült a kérdés, vajon hogyan befolyásolja majd a Torchlight 2-t a Diablo III megjelenése. A Runic Games szerint megvan a válasz: "sehogy". 

"Tudjuk, hogy sokan aggódnak értünk. Hallottuk, mit mondtok és higgyétek el, nekünk is voltak hasonló eszmecseréink." - közölte a Runic Games blogja a játékosokkal.  

"Ne feledjétek, hogy 2008-ban úgy kezdtünk neki az első Torchlightnak, hogy a Diablo III már fejlesztés alatt állt. Ez nem lehetett oka annak, hogy ne készítsünk el egy jó RPG-t. Megfogadtuk, hogy készítünk egy játékot, amelyel imádunk játszani. Ez a legfontosabb a számunkra és ez motivál a mindennapi munkában is."

"Úgy döntöttünk kis cég maradunk - 32-en vagyunk. Egy keményen dolgozó, de szerethető terméket előállító cég akarunk maradni." - tették hozzá később. 

A blogbejegyzés végén azért maradt hely udvariasságra is az egykori Diablo fejlesztőktől - "Örülünk a Blizzardosoknak, és amit elértek - régóta dolgoznak ezen a projecten. S remélem, mi sem dolgoztunk hiába a Torchlight 2-vel."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)