Hirdetés

Torchlight: Infinite és még 6 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A Torchlight és a Homeworld széria is terjeszkedett a mobil platformok felé.

Hirdetés

Tizenhárom év eltelt azóta, hogy megjelent a Torchlight széria első része, és ezt később még két, teljes értékű, számozott folytatás követte. Korai hozzáféréssel a napokban vált PC mellett mobilokon is elérhetővé a Torchlight: Infinite, de ez nem teljesen azt a látványvilágot kínálja, amit a sorozattól megszoktunk: 200 évvel a Torchlight 2 eseményei után járunk. A közösséget máris megosztotta, de egy próbát megérhet.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Torchlight: Infinite (iOS, Android) - ingyenes

Nagyon fura, újító, és nem kifejezetten rajongóknak szóló új résszel bővült a Torchlight sorozat. Az Infinite egy loot-alapú ARPG, amiben saját hőst alkothatunk, aztán küzdhetünk, grindolhatunk a jobbnál jobb cuccokért. 

További mobiljáték megjelenések

Airport Simulator: First Class (iOS, Android) - ingyenes

Homeworld Mobile (iOS, Android) - ingyenes

Kraino Origins (iOS) - 799 Ft

Thief Raids (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)