Hirdetés

Torchlight - Ingyenes TorchED modding készlet

|

A Runic Games meglepetése önmagában is kellő mennyiségű tartalommal bír, de ha ez mégsem lenne elég, akkor...

Hirdetés

Minket is meglepett, hogy az egyszerű Diablo-klónnak vélt Torchlight mennyire nagyon képes a monitorok elé szegezni az embert. "Vesztére" egyszerre jelent meg az állítólag überkirály-gigaszuper Dragon Age: Origins-szel, így bizonyára kell még neki egy kis idő, mire mindenki realizálja, hogy igen is egy kiváló játékkal áll szemben.


Azoknak, akik már kivégezték a Torchlight-ot, vagy hobbiként szeretnek maradandót alkotni, ajánlom figyelmükbe a játék most megjelent, minden részletet lefedő saját moddingcsomagját. Az egyszerűen használható TorchED (amihez a készítők még egy rövid tippgyűjteményt is mellékeltek) megenged mindent a saját tervezésű pályák készítésétől kezdve a képességek modifikációján át, egészen a küldetésszerkesztésig.

Hogy bizonyságot nyerj arról, hogy jó játék-e a Torchlight vagy esetleg kiváló, mindenek előtt ajánlom rövidesen megjelenő novemberi számunk kapcsolódó szócikkét. Vagy az alábbi videót például.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)