Hirdetés

Torchlight Mobile bejelentés - jön az iOS és Android verzió

|

A Runic Games népszerű játéka a mobilpiacra tart, a Torchlight Mobile a Perfect World gondozásában érkezik a telefonjainkra.

Hirdetés

Egy nem mindennapi összefogás eredménye a Torchlight Mobile, ami egy teljesen új része lesz a szériának, amely a már ismert univerzumban, de teljesen más körülmények közt zajlik.

A Runic Games és a Perfect World partnerprogramja nem meglepő, ha figyelembe vesszük azt, hogy a 2009-ben megjelent Torchlightból már készült Mac, Linux és Xbox 360 verzió is. Úgy tűnik, eljött az ideje annak is, hogy a sorozat meghódítsa a mobilpiacot, hiszen már készül az iOS és az Android verzió a játékból. Egyelőre nem tudjuk, hogy milyen változtatásokat terveznek ezekhez a változatokhoz, sőt, maga a Torchlight Mobile egy elég rejtélyes projekt, ugyanis semmit nem árultak el eddig róla. Sajnos pont emiatt még egy megjelenési dátummal sem tudunk szolgálni, reméljük, hogy hamarosan több infóval szolgálhatunk.

Ti örültök, hogy a Torchlight ellátogat a mobilokra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)