Hirdetés

Torchlight megjelenési dátum

|

A Hellgate: London készítőinek új játéka hamarosan elkészül, és reméljük ezúttal sikeresebb projekttel állnak elő a srácok.

Hirdetés

A Torchlight lesz az elős játéka az ex-Flagship Studios brigádjának. A Runic Games "jómunkásemeberei" között olyan neveket fedezhetünk fel, akik igen tevékenyen részt vettek anno a Diablo, és a Diablo 2 fejlesztésében. Talán nem véletlen, hogy a Torchlight is valami hasonló.

A Hellgate: London után úgy döntöttek, hogy visszatérnek a jól bevált fantasy környezethez, és a szintén jól működő megoldásokhoz. Ennek eredményeképpen, a Torchlight elsőre igen erősen hajaz a Diablo 2-re. Véletlenszerűen generált pályák, csak sok végigjátszás alatt összegyűjthető set-cuccok, stb. Persze akad újítás is bőven. Kellőképpen fejlett karaktereink visszavonulhatnak, hogy megszerzett tapasztalatukat az új generációnak átadva, tápos fiatal legényekkel vághassunk bele az ezredik újrajátszásba. Megállhatunk pecálni egy-egy szebb helyen, és társat is választhatunk magunknak. Sajnos a bögyös szőke kilőve, viszont valami kis állatkát magunkhoz édesgethetünk, aki fejlődik szépen velünk. A Torchlight alapvetően MMO-nak indult, de egyelőre a single résszel készültek el a Runic Games munkatársai. Ez a verzió digitális úton lesz beszerezhető, elég barátságos, 19,99 dolláros áron, október 27-től.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)