Hirdetés

Új játékot készítenek a Torchlight fejlesztői

|

A Torchlight-játékokat is fejlesztő Runic Games nagy leleplezésére készül az idei Pax Prime-on.

Hirdetés

A Runic Games eddig két, igencsak jól sikerült Torchlight részt tett le az asztalra. Egyelőre még nem sokat tudni készülő új projektjükről, de az augusztusi Pax Prime-ra már fontos bejelentéssel készülnek.

A cégbe az első Torchlight epizód sikerei után, 2010-ben vásárolta be magát a Perfect World Entertainment, majd alig két évre rá érkezett is a második rész. Azóta hiába hagyta el őket két alapító tag, az élet korántsem állt meg számukra. Jelenleg még nem tudni, hogy pontosan mivel is fognak előrukkolni az augusztus 28-án startoló Pax Prime-on, azt mindenesetre már megerősítették, hogy nem a Torchlight mobilos portját leplezik majd le, és egy új generációs konzolos verzióra is csekély az esély. Addig is szabadjára lehet engedni a fantáziát, indulhat a találgatás, hogy miről is rántják le a leplet a Runic Games-es srácok.

Ti egy harmadik Torchlight résznek vagy esetleg egy teljesen új címnek örülnétek jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)