Hirdetés

Törlik a Marvel vs. Capcom játékokat

|

Aki mostanáig várt, hogy az Ultimate Marvel vs. Capcom 3-at vagy a Marvel vs. Capcom 2-t megvásárolja, jobban teszi, ha siet - a játékokat ugyanis törlik a digitális boltokból.

Hirdetés

A Konami a Skullgirlst vetette le az Xbox Live és a PlayStation Network kínálatából, a Capcom pedig - nem tisztázott okokból - két Marveles játékot von vissza.

A Marvel vs. Capcom 2 és az Ultimate Marvel vs. Capcom 3 digitálisan forgalmazott, konzolos változatai már csak pár napig vásárolhatóak meg. December 19-én az európai PlayStation Networkről, 26-án pedig az Xbox Live Arcade-ről is törlik a játékokat minden DLC-vel együtt. Érdekes egyébként, hogy a PlayStation Networkön épp most van 50%-os leárazás az összes DLC-re. Aki megvásárolta bármelyiket, alighanem szabadon letöltheti a későbbiek folyamán is, csak az új vásárlók keresnék hiába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)