Hirdetés

Torment: Tides of Numenera - bőven megpakolják a gyűjtői kiadást

|

A Torment: Tides of Numenera két, a normál csomagnál bővebb kiadásban is megjelenik majd, addig pedig jó néhány új screenshoton csodálhatjuk meg a szerepjátékot.

Hirdetés

Nem csak a Tyranny világába merülhetnek el manapság a régimódi szerepjátékok rajongói, hanem jövő év elején érkezik a Torment: Tides of Numenera is. Az inXile játékát két különleges kiadásban is beszerezhetjük majd néhány kézzelfogható extrával.

Érkezik ugyanis egy Day One kiadás, amivel egy zenei CD-t, egy nyomtatott világtérképet, egy játékbeli páncélzatot és egy digitális kézikönyvet kaphatunk, de a teljes gyűjtői csomagban még néhány jóság lapul. A kézikönyv például nyomtatott formában kerül a Torment: Tides of Numenera Collector's Edition méretes dobozába, de még egy szobrot, egy talizmánt és egy művészeti albumot is csaptak ehhez a csomaghoz, ami így néz ki:

Aaz inXile nem csak a gyűjtői kiadás tartalmáról számolt be, hanem egy csomó új screenshotot is kiadott a játékról, amiket az alábbi galériában pörgethettek végig.

Ti a Tormentet várjátok jobban, vagy a Wasteland folytatását?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)