Hirdetés

Tovább késik a Torment: Tides of Numenera

|

Kezd egy kicsit kínossá válni a Torment csúszása. Már egészen 2017-ig kell várnunk majd a játék megjelenésére.

Hirdetés

A Torment: Tides of Numenera megjelenési dátumát ismét eltolták. A PC-s csodának elvileg 2015-ben kellett volna megjelennie, aztán ezt 2016-ra csúsztatták. Ebből most 2017-es megjelenési dátum lett.

Az inXile egy Kickstarter kiírásban értesítette a támogatókat a projekt állásáról. Elvileg a játék tartalom tekintetében kész van, tehát már az elejétől a végéig minden benne van, aminek benne kell lennie. A fejlesztők szerint ettől függetlenül "még rengeteg munka áll előttünk".

"Azért, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk mindenkinek, a Torment megjelenését 2017 Q1-re tettük"

A fejlesztők azt állítják, hogy a játékban már 1 millió szó van (ez több, mint a Bibliában), ami lokalizációs problémákat vet fel.

"A fordítás nem kis meló (és nem olcsó), de van egy titkos fegyverünk. Összeálltunk egy kiadóval, aki segíteni fog nekünk ebben. Hogy ki ez a partner? Ezt még nem árulhatom el, de hamarosan megtudjátok."

A csapat állítása szerint, ha nagyon akarnák ki tudnák lökni a játékot az ajtón novemberre, de nagyon durva lenne, és nem szeretnék feláldozni a minőséget a sebességért.

"Egy kicsivel többet várni mindig frusztráló, de már eddig eljutottunk, ami nem kis dolog" - Brian Fargo próbál nyugtatni minket. "Ezek a dolgok sosem könnyűek, de a kezdetek óta az volt a célunk, hogy a Torment olyan mestermű legyen, amit elvártok."

A rajongók megnyugtatásáért a fejlesztők elérhetővé fogják tenni a béta verziót mindenkinek, aki támogatta a projektet a Kickstarteren.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)