Hirdetés

Torment: Tides of Numenera - közel 4,2 millió dollár gyűlt össze

|

A Kickstarter eddigi történetének legtöbbet összegyűjtő játék díját az inXile projektje zsebelte be.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt 3,4 milliónál tartott a Torment: Tides of Numenera, ma hajnalban a projekt lezárásakor pedig összesen 4 millió 188 ezer dollár gyűlt össze az adakozóknak köszönhetően.

A Planescape: Torment szellemi örököseként számon tartott Tides of Numenera készítéséhez eredetileg 900 ezer zöldhasút szerettek volna a fejlesztők, ám végül ennek sokszorosát kapták meg. Összesen 74 405 felajánlás érkezett, szinte hihetetlen, mennyien szavaztak előre bizalmat az inXile munkatársainak.

Remélhetőleg senki nem fog csalódni a srácok munkájában, akik a Unity grafikus motort választották szerepjátékuk megjelenítéséhez. A megjelenés pontos időpontja még kérdéses, a korábban pletykált 2014. decemberi debütálás valószínűleg 2015-re csúszik. Én azt mondom sebaj, inkább minőségi munkát végezzenek és tartson tovább, mintsem kiadjanak a kezeik közül egy félkész változatot rövid idő alatt.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)