Hirdetés

Torment: Tides of Numenera - tovább késik, lelépett egy fontos fejlesztő

|

A Planescape: Torment szellemi utódja, a Torment: Tides of Numenera még nincs kész, és nem úgy néz ki, hogy egyhamar elkészül.

Hirdetés

A szokásos "finomítani kell még" indokkal tolták jövőre a Torment: Tides of Numenera megjelenését. Szerencsénkre azért nem maradunk teljesen az InXile játéka nélkül, hiszen a jelenleg futó alfa után a tervek szerint még idén elindul a béta.

"Hogy olyan minőségű lehessen a játék, amilyet mi elvárunk magunktól, nem fogjuk elsietni a megjelenést, és kilökni az ajtón, mielőtt kész lenne" - magyarázta a késést a projekt menedzsere, a most távozott Kevin Saunders helyére lépő és korábban a Wasteland 2-t felügyelő Chris Keenan. "A pálya rajzai már készen vannak, és a rendszerekkel, a pályadizájnnal és a kezelőfelület elemeivel is jól haladunk. A béta megjelenésével kapcsolatban folyamatosan értesítünk majd benneteket, mivel azt még az idei évre tervezzük."

Mindenki megnyugodhat, aki a Torment: Tides of Numenera kalandjaira vágyik. A bétára lehet készülni, a megjelenésig pedig még gyűjtögethettek a malacperselybe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)